Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan düşmek

Rüyada yüksek binadan düşmek

Rüyada yüksek binadan düşmek yokluk çekeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, şaşkın olacağına, her zaman hürmet göreceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada yüksek binadan düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten binadan düşmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bina düşmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı düşmek Allah katında yükseleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments