Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmek ve ölmemek gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kucaklaşacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte düşmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten havuza düşmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına inanılır.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek hayatını yoluna koymaya, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek gelirinin garanti olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments