Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, unvan sahibi olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sorunlar altında ezileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments