Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binalardan düşmek

Rüyada yüksek binalardan düşmek

Rüyada yüksek binalardan düşmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binalardan düşmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bina düşmek ele geçecek haram mal ve paraya, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine inanılır.

Rüyada binadan düşmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işarettir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments