Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten inmek

Rüyada çok yüksekten inmek

Rüyada çok yüksekten inmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten inmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada yüksek yerden inmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden inmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten kayarak inmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten yere inmek sorunların sürekli artacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments