Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden inmek

Rüyada yüksek bir yerden inmek

Rüyada yüksek bir yerden inmek başını yastığa daha rahat koyacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, kalp kırıklığı olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden inmek gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden inmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kederleneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, bolluk ve bereketin artacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments