Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden iple inmek

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek hayal kırıklığına düşeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iple yüksekten inmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten iple inmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işinden evine gidip geleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden inmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek maddi çıkmazların biteceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments