Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepeden inmek

Rüyada yüksek tepeden inmek

Rüyada yüksek tepeden inmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir tepeden inmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden inmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada bir tepeden inmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, itibar göreceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına inanılır.

Rüyada tepeden koşarak inmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı tepeden inmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada dik tepeden inmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yüksek bir tepede görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments