Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kem gözlere geleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek karar vermekte güçlük çekeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gücünün azalacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek şansın açılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı inmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments