Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden inmek

Rüyada yüksek yerden inmek

Rüyada yüksek yerden inmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eskileri yâd edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, arzularının yerine geleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden inmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, şeref ve rütbeye, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden inmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayatınızın neşe dolacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden inmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments