Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten kayarak inmek

Rüyada yüksekten kayarak inmek

Rüyada yüksekten kayarak inmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, rahat bir döneme girileceğine, umduklarını bulamayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten kayarak inmek gördüyseniz:

  • Sorunları mantıklı şekilde ele almanız işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada yüksekten kayarak inmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, onu alkışlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek can sıkıntısının geçeceğine, ömür boyu süreceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada merdivenden kayarak inmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada yokuştan kayarak inmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments