Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, neşenin yerine geleceğine, fikirlerinin can bulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sevinileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı inmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı inmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rakipsiz hale geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments