Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, gücünün azalacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, elindekileri de kaptıracağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments