Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, adını herkese duyuracağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada binadan aşağı bakmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments