Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, hayattan daha zevk alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada binadan aşağı bakmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek hayırlı kararlar alacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yolunun açık olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments