Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağıya bakmak

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, hayırlı haberlere, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işarettir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, aralarından su sızmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak arzuların gerçekleşeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak planların sarkacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments