Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, fakirlerin güleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, daima önüne bakacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, kazancınızın artacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak sermayesini kaybedeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments