Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak adım adım başarıya ulaşılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, güzel günlerin yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments