Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak maddi açıdan rahat edileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, inancının eksileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak bir beladan kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments