Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yiyip içeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, işinde en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments