Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek yerden düşmek

Rüyada çok yüksek yerden düşmek

Rüyada çok yüksek yerden düşmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde düşmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden havuza düşmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments