Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten bir yerden düşmek

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, istediği gibi yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerde düşmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak sevinçli haberlerin geride kalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments