Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde düşmek

Rüyada yüksek yerde düşmek

Rüyada yüksek yerde düşmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, makamını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde düşmek gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, böylece kendine güveneceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde düşmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ikinci bir şans vereceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendinden emin adımlar atacağına, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments