Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek büyük borçlara girmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, eşit davranılacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek zor zamanların böylece geride kalacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments