Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, mevkie edineceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, maneviyata yöneleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yalnız hissetmeye işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek sosyal konumunun değişeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments