Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yıkılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, işlerinin hemen hallolacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçecek güzel bir ömre delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek her daim bereketli işler yapacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments