Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, hayaline kavuşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek hakkıyla kazanca, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek maaşının artacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments