Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments