Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Elinize geçen her bilgiye inanmamalı, kendi test mekanizmalarınızı da kullanmalısınız.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sorunların yakında son bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek işinde yükseleceğine, yaşamının uzun olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek büyük paralar kazanacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek istediği projeleri yapamayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments