Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek kalkınacağına ve yükseleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek hayırlı bir yuva kurulacağına, kişinin kazancının artacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuklu beyaz ayakkabı giymek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kazançların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments