Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek gelmek istediği noktalara geleceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek daha fazla mal sahibi olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments