Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek aile hayatının sorunlarla dolacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, daha bir sevileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kişinin yasa düşeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek mutlulukların yarım kalacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek günahlarına tövbe edeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments