Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, engellerden kurtulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek zenginliğinin süreceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek büyük bir makama geleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments