Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek gönül kapılarını açacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalettir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı giymek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek topuklu ayakkabı görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı giymek sorunlarının son bulacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments