Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak sıhhat ve huzur bulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aileden ayrı kalınacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments