Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak zorlu bir dönem geçirileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, girilen yolda zarar edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak büyük mutluluk duyulacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yıkılacağına delalettir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, faydalı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak rızkın çoğalacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments