Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bereketin ve verimin olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments