Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yaşam refahının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments