Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak güzel günlere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments