Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, emellere ulaşılacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, nimet ve berekete ereceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments