Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak zor durumların sona ereceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments