Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, feraha ermeye, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kazançlı adımlar atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak hayaline kavuşacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments