Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sayılacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, işlerinin bozulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak malının üstüne mal ekleyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, mevki makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments