Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden atlamak

Rüyada yüksek bir yerden atlamak

Rüyada yüksek bir yerden atlamak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak insanları kıracağına ve üzeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, şaşkın olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, inancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak korkularının yok olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments