Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak kazancının ve zenginliğinin artacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, sözlerinden çıkmayacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments