Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yol alacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kısmetlerinin açılacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerinde verimin artacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments