Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden atlamak

Rüyada yüksek yerden atlamak

Rüyada yüksek yerden atlamak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, borçlanacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden atlamak gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, işlerinizin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak tersliklerin yoluna gireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, parasının ve malının çoğalacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments