Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden suya atlamak

Rüyada yüksek yerden suya atlamak

Rüyada yüksek yerden suya atlamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok daha mutlu olunacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerden çıkaracağınız dersler olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak idealist kimse olacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak bazı zevklerinden geri kalacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden atlamak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments