Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, hastalıklarından kurtulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak ihanet göreceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments