Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutluluğu yakalayacağına, bereketin ve verimin geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak yalnız kalmak isteyeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak mesai saatlerinin de uzun olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments